Aktuális hírek

FELHÍVÁS

A településfejlesztési koncepcióról, az integrált településfejlesztési stratégiáról és a településrendezési eszközökről, valamint egyes településrendezési sajátos jogintézményekről egyeztetési eljárást kell lefolytatni.
2019. május 23

A gólyák élete

Köszönhetően dr. Nagy Tiborné pedagógus ötletének, a lakosság támogatásának, a kivitelezők ügyességének és főként a községünkbe évek óta visszatérő gólyapárnak, 2015 áprilisától bárki élőben követheti a kocséri iskola kéményén fészkelő gólyák életét.
2015. április 8

Tűzifa

Kocsér Község Önkormányzata rendeletet alkotott a község számára biztosított szociális célú tűzifa elosztásáról. Az érdeklődők a rendeletet a Hivatal hirdetőfalán kifüggesztve találhatják meg.
2012. december 13

Tájékoztatás lakossági adatgyűjtésekről

Tájékoztatom, hogy a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) Kocsér településen a hivatal elnöke által 2019-re engedélyezett, önkéntes adatszolgáltatáson alapuló lakossági adatfelvételeket hajt végre, a korábbi évek
gyakorlata szerint.
A felvételek Országos Statisztikai Adatfelvételi Program (OSAP) szerinti nyilvántartási számai és megnevezései a következők:
2154 Háztartási költségvetési és életkörülmény adatfelvétel, éves kikérdezés Az összeírási munkát a Központi Statisztikai Hivatal megbízásából a Statek Statisztikai Elemző